Nederlandse jeansmerken
Blog

3 beste Nederlandse jeansmerken voor heren

Al jaren zijn jeans ongekend populair. Spijkerbroeken worden door iedereen gedragen en zijn dan ook niet meer uit het straatbeeld weg te denken.Dat jeans zo populair zijn is volkomen logisch. Voor elke outfit is er wel een bijpassende spijkerbroek te vinden die ook nog eens ontzettend comfortabel zit. Wereldwijd zijn er ontzettend veel jeansmerken, maar wist je dat er veel Nederlandse jeansmerken zijn. Hieronder hebben we de 3 beste Nederlandse jeansmerken voor heren op een rijtje gezet.

Brams Paris

Dit Nederlandse merk staat al ruim 40 jaar bekend om de jeans van zeer hoge kwaliteit. Brams Paris is een van de merken die zich al jarenlang staande houdt tussen de honderden jeansmerken op de Nederlandse markt. Dit komt doordat zij zich onderscheiden door de hoge kwaliteit, verschillende modellen en perfecte pasvormen. Voor iedereen is er wel een passende Brams Paris jeans te vinden. Shop bijvoorbeeld via BroekenBinkie.com een jeans van dit topmerk.

G-Star Raw

Van dit Nederlandse jeansmerk vind je in vrijwel elke stad in Nederland wel een winkelpand. G-Star is bij vrijwel iedere man wel bekend en de kans is groot dat je als man een spijkerbroek van dit merk in je kledingkast hebt liggen. G-Star Raw is als merk wereldwijd beroemd geworden door samenwerkingen met iconische modellen. De jeans van G-Star Raw staan voor duurzaamheid, sterke materiaal en een uitstekende pasvorm.

Denham

Dit Nederlandse jeansmerk is in 2008 opgericht door Jason Denham. In de afgelopen jaren is dit merk uitgegroeid tot een van de toonaangevende denim merken in Nederland. Ook internationaal wordt Denham steeds bekender. Denham jeans staan bekend om de unieke details en hoge kwaliteit.

 

Op zoek naar nieuwe spijkerbroeken? Neem eens een kijkje in de webshop van Broeken Binkie, dé spijkerbroeken specialist!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *