Blog

Kniekousen, nooit weggeweest!

Als man moet je de dag van vandaag ook meer en meer de modetrends gaan volgen om er bij te horen. Dit lijkt misschien een onmogelijke opdracht als je dit zo hoort, toch is het niet altijd even moeilijk om je comfortabel te kleden en ondertussen ook te voldoen aan de modetrends. De kniekousen zijn hier een voorbeeld van. Deze zijn eigenlijk nooit ‘uit’ geweest. Hier kan een man eigenlijk weinig mis mee doen, behalve dan witte kniekousen dragen (en al zeker in sandalen).

De trends van vandaag

Zoals al vermeld, kan je eigenlijk weinig misdoen met het uitzoeken van kniekousen als man. Het enige wat tot op de dag van vandaag niet gezien wordt als aantrekkelijk, is het dragen van witte kniekousen. Dit wordt vaak geassocieerd met nerds, rare mensen. Zeker het dragen van deze witte kniekousen (maar ook andere kleuren) in sandalen wordt echt gezien als not done.

Uitgelicht: Tommy Hilfiger seizoen 2020 op hemdvoorhem.nl

Verder is het zo dat deze kniekousen bestaan in verschillende materialen, waardoor je ze het hele jaar kan dragen. De kniekousen bestaan niet enkel in wol, maar ook in katoen enzovoort. Ook de kleuren waarin ze bestaan zijn eigenlijk onbeperkt. Zo heb je kniekousen in het zwart, in het grijs, in het blauw enzovoort. Zelfs kniekousen met leuke figuurtjes op zijn te verkrijgen. Er is zeker iets te vinden voor elke smaak.

Uitgelicht: hemdvoorhem collectie Calvin Klein onderbroeken

Wat bedraagt de kostprijs van kniekousen voor mannen?

De prijs voor deze kniekousen hangt enerzijds sterk af van waar je deze kniekousen koopt (van welk merk koop je deze kniekousen of kies je net voor merkloze kniekousen), maar uiteraard ook uit welke stof deze kniekousen bestaan. Op websites zoals Zalando kan je de verschillende merken en stoffen van de kniekousen met elkaar vergelijken. Enkele voorbeelden hiervan:

  • Paul Smith: zwarte kniekousen: 13,70 euro
  • X Socks: Run Energy kniekousen: 20,25 euro
  • Falke kniekousen: 26,95 euro
  • zwarte kniekousen van Boss: 15,95 euro
  • een 3 pack kniekousen in het zwart van S. Oliver: 14,95 euro.
  • enzovoort

Kies je voor merkloze kniekousen voor heren, dan betaal je hier uiteraard minder voor. Zo kan je bij winkels zoals Zeeman al kniekousen vinden vanaf 1,99 euro. Uiteraard zal je hier dan niet de kwaliteit mogen verwachten die je krijgt bij de merkkniekousen. Hier hangt het dus vanaf hoeveel je wenst te spenderen aan je kniekousen en hoeveel belang je hecht aan de kwaliteit die je krijgt voor dit bedrag.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *