Blog

Draag jij corrigerend ondergoed?

Schaam jij je voor het dragen van corrigerend ondergoed? Dit is helemaal niet nodig. Corrigerend ondergoed is inmiddels algemeen geaccepteerd waardoor het tegenwoordig ook bij de Hema in de rekken hangt.

Veel vrouwen willen een maatje minder. Vol enthousiasme wordt er gesport en op eten gelet. Helaas niet altijd met het gewenste resultaat. Corrigerend ondergoed kan dan een uitkomst zijn.

Niet ouderwets maar trendy

Wie denkt dat corrigerend ondergoed ouderwets is heeft het mis. De tijd dat dit soort ondergoed alleen in zwart, wit en huidskleur verkrijgbaar was en eruit ziet als een onderbroek van je oma is voorbij.

Bekende lingeriemerken als Triumph en Sloggi produceren corrigerend ondergoed in de kleuren rood en grijs en besteden daarnaast veel aandacht aan de afwerking van het ondergoed waardoor het er trendy uitzit.

Negatief daglicht

De afgelopen tijd hebben verschillende media corrigerend ondergoed in een negatief daglicht geplaatst. Het dragen van figuur corrigerend ondergoed of shapewear zou slecht voor je lichaam zijn.

Doordat het ondergoed te hard op je lichaam duwt kan het voor zenuwschade, blaasinfecties en maag-/darm problemen zorgen. Wanneer je af en toe en de juiste maat (niet te klein!) shapewear draagt zou dit niet tot problemen moeten leiden.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *