Blog

Samen lekker een balletje trappen?

Fit blijven terwijl sportscholen en sportverenigingen dicht zijn is niet altijd makkelijk. Trakteer jezelf daarom op een toffe sport outfit. Dit motiveert om toch in beweging te blijven en niet stil te gaan zitten.

Voetballen in jouw clubtenue

Voetballen is één van de populairste sporten wereldwijd. Iedereen heeft wel eens een balletje getrapt, jong of oud. Voor sommige zijn het inmiddels mooie jeugdherinneringen en andere spelen het graag nog elke dag. Gepaard met het trappen van een bal gaat vaak ook een het enthousiasme en aanmoedigen voor een specifieke voetbalclub. Tegenwoordig heeft elke club zijn eigen voetbalkleding bestaande uit trainingspakken, voetbalshirts en voetbaltenues. Het is dan vaak ook het leukst te trainen in het voetbaltenue van jouw favoriete club. Nog vetter is een eigen bedrukt voetbalshirt of Real Madrid trainingspak met je eigen naam en nummer erop. Tegenwoordig is alles mogelijk! Toch leuker te sporten in een PSG shirt of een Barcelona trainingspak dan in een standaard voetbaltenue.

Trap de beste bal

Voetballen zonder bal is natuurlijk niet echt mogelijk. Maar wist je dat er een duizendtal aan mogelijkheden zijn als het om de beste voetbal gaat? Het materiaal en de hoeveelheid lucht in de bal hebben bijvoorbeeld een grote invloed op de kwaliteit van de voetbal. De ene bal is de andere dus niet. Wist je dat er met zaalvoetbal zelfs met een speciale indoor bal wordt gespeelt? Het maakt dus zeker wel uit wat voor soort voetbal je aanschaft. Bij het aanschaffen van een voetbal is het ook van belang na te denken op welke ondergrond je gaat spelen. Is de ondergrond echt gras of juist kunstgras? Zo is bijvoorbeeld een voetbal met een zachte buitenkant niet geschikt voor kunstgras omdat de buitenkant van de bal dan snel zal gaan loslaten.

Als je weet wat voor materiaal je wilt hebben voor je voetbal kan je overwegen er ééntje te kopen van je favoriete club. Zo zijn FC Barcelona voetballen er in allerlei soorten, kleuren en maten. Verder kan je natuurlijk ook gaan voor een vette wedstrijdbal uit een speciaal jaar waarin jouw club gewonnen heeft.

Vergeet de voetbal accessoires niet

Of je uiteindelijk nou gaat voor een volledig voetbaltenue of alleen voor een mooi voetbalshirt is aan jou. Het is nog wel verstandig om een kijkje te nemen in het assortiment van voetbal accessoires voordat je het veld op gaat. Denk hierbij aan een handige pomp voor je voetbal of aan een goeie sporttas voor al je voetbalkleding.

Maak je outfit helemaal af met een paar opvallende voetbalschoenen en je bent klaar voor het komende voetbalseizoen!

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *