schoenentrends winter
Blog

Dit zijn dé schoenentrends voor deze winter

De zomer is inmiddels alweer een tijdje voorbij en de temperaturen dalen steeds meer richting het vriespunt. Dit is ook het moment om een paar schoenen voor de winter uit de kast te halen of te bestellen. Ben je van plan om nieuwe schoenen voor deze winter aan te schaffen, maar weet je nog niet welke? Wij hebben hieronder dé schoenentrends voor deze winter voor je op een rijtje gezet!

Zoek je trendy schoenen voor komende winter? Bij Durlinger heb je keuze uit een zeer uitgebreid assortiment kinder, dames en heren schoenen. 

Chelsea boots

Al een tijdje zijn chelsea boots erg populair. Ook deze winter zijn deze modellen weer helemaal hip. Chelsea boots zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en varianten. Zo is er voor iedereen wel een paar te vinden dat in de smaak valt. Deze schoenentrend is niet nieuw, maar chelsea boots gaan we komende wintermaanden veel zien in het straatbeeld. Zowel bij dames als heren mag een paar chelsea boots eigenlijk niet ontbreken in de schoenencollectie.

Sneakers met een neutrale kleur

Sneakers blijven altijd populair en kunnen daarom niet ontbreken in dit rijtje met schoenentrends. Het afgelopen jaar waren felgekleurde sneakers ontzettend populair, dit zal deze winter voorbij zijn. We zien namelijk een ware trend ontstaan met veel neutrale kleuren. Denk bijvoorbeeld aan een paar sneakers met een neutrale kleur als bruin, beuge, wit of zwart.

Veterboots

De verwachting is dat deze schoenentrend de komende winter veel mensen zal overtuigen. Veterboots zien er stijlvol uit en zijn de ideale schoenen om te dragen in het najaar. De schoenen zitten comfortabel en zijn goed bestand tegen winterse weersomstandigheden. Veterboots zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en modellen, dus er is altijd wel een geschikt paar schoenen te vinden.

Hoge laarzen

Hoge laarzen zijn voor dames deze winter een absolute must have. Hoge laarzen zijn goed te combineren met verschillende outfits. Zo kan je ze dragen onder een rokje, maar ook bij een spijkerbroek staan hoge laarzen goed.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *