Blog

5 basics voor mannen, die niet mogen ontbreken in je kledingkast

Het hoeft niet altijd een crime te zijn om je nieuwe garderobe bijeen te kopen, zolang je maar weet wat je moet hebben. Al die verschillende soorten broeken, zoals pantalons, spijkerbroeken en joggingbroeken kunnen je al gek maken en dan heb je het nog niet eens over alle truien, zoals T-shirts, polo’s, hemden en nette heren truien. In dit artikel zullen daarom vijf kledingstukken behandeld worden die je niet mag missen als man zijnde.

Must have

Een must have voor in je kledingkast is een colbert. Dit stijlvolle jasje maakt net je kledingstijl wat netter, waardoor een colbert gebruikt kan worden voor alledaagse activiteiten maar ook als bedrijfskleren, feestkleding en ook voor andere nette aangelegenheden. Let wel op dat je je jasje niet te strak koopt. Je moet gewoon kunnen ademen als je jasje dichtgeknoopt zit voor een nog nettere afkleding.

Meer dan twee paar schoenen

Naast lekker zittende sneakers moet je ook op zijn minst een paar nette schoenen in je kledingkast hebben staan. Deze schoenen kleden je stijlvol en elegant af. Je kunt kiezen uit meerdere nette materialen, zoals lak en suède, en het maakt hierbij niet uit of de schoenen van een laag of hoog model zijn. Naast een paar nette schoenen moet je ook minstens twee paar sneakers in je kast hebben. Je wil immers in de winter andere schoenen dragen dan in de zomer, wanneer het warmer is.

Spijkerjas voor de tussenperiodes

Voor de winter en zomer heb je aparte jassen, maar voor de tussenseizoenen is het handig om ook een jasje te hebben. Spijkerjassen zijn hiervoor uitermate geschikt, aangezien ze dik genoeg zijn om warm te houden maar koel genoeg voor zonnige lentedagen. Deze kun je ook vintage kopen voor een oude doch moderne look.

Meer dan jeans

Op spijkerbroeken past bijna alles. Toch kun je jeans niet altijd aan. Jeans kleden niet zo netjes af naar je werk of naar speciale gelegenheden. De chino is hiervoor een perfect oplossing. Deze geeft een net wat nettere uitstraling aan een casual look. Ook de pantalon komt steeds meer op.

Nette truien

Een goede trui kun je bijna met alles combineren. Blauwe, zwarte en beige truien kun je eindeloos combineren. Je kunt kiezen uit truien met ronde halzen en V-halzen. Je kunt er colberts overheen aandoen of T-shirts eronder dragen. Nette heren truien zijn zo veelzijdig, die kun je eenvoudigweg niet missen. Bij Genti Clothing hebben ze een ruim assortiment nette heren kleding, waaronder hippe truien, polo’s en pantalons.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *