Blog

Hoe dragen we high-waisted shorts?

Hoe dragen we high-waisted shorts?

High waisted shorts zijn nog steeds erg populair! Je kan ze op diverse manieren dragen en ook naar diverse gelegenheden. Een mooie gelegenheid om nou eens te onderzoeken hoe we die high-waisted shorts nou echt goed kunnen dragen.

Toen ik mijn eerst high waisted short had gekocht liep ik namelijk nog een beetje te twijfelen wat nou de beste manier was om deze te dragen.

High-waisted shorts naar werk

Zelf ben ik er niet zo van om met een kort broekje naar werk te gaan, maar als het echt heel warm is dan kan het best wel klassiek en professioneel staan.

Combineer je shorts met hoge hakken, een blouse en een jasje en je hebt de perfecte high-short werk look. Zorg er wel voor dat je high-waisted shorts niet te kort zijn.

Avond High-waisted shorts

High-shorts voor het uitgaan kan jouw statement piece zijn. Zorg er daardoor voor dat je de rest rustig houdt. Ga bijvoorbeeld voor een zwart wit gestreept high-short met een mooi simpel zwart topje, stijlvolle hoge sandalen en een klassieke clutch of kleine handtas. Ook kan je gaan voor een pastel kleurige look zoals hierboven.

Casual High-waisted shorts

Ook bij de casual stijl kan je beter jezelf een simpele look aanmeten aangezien je al veel huid laat zien en je stoere casual shorts als een statement geven.

Combineer bijvoorbeeld een jeans short met een gehaakt wit truitje, sandalen (hoog of laag) en een bomberjacket. Mocht je een mooi strak figuurtje hebben dan staat een crop top ook erg mooi op een casual high-waisted short. Hoe draag jij jou high-waisted short?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *