Blog

Korte mouw overhemden tijdens het werk, verfrissend maar toch stijlvol!

Wanneer je aan het werk bent, wil je er ook in de zomermaanden toch stijlvol uit zien. Vaak is een overhemd met lange mouwen dan toch wat te warm. Een mooi alternatief zijn daarom de korte mouw overhemden.

Korte mouw in de horeca of op kantoor

Wanneer de korte mouw overhemden op een goede manier gestijld worden, geeft dit een zakelijke, toch casual uitstraling. Het korte mouw overhemd past bijvoorbeeld prima op een pantalon, maar ook op een spijkerbroek ziet u er met een korte mouw overhemd erg stijlvol uit. Kies voor een effen variant, ideaal wanneer u bijvoorbeeld zakelijke meetings heeft. Kies bijvoorbeeld voor een gestreepte voor een wat speelsere look.

In de horeca worden daarnaast ook vaak overhemden gedragen. Het overhemd ziet er namelijk erg verzorgd uit. Wanneer de temperaturen boven de dertig graden uit komen, wilt u toch geen lange mouwen aan? Kies dan bijvoorbeeld voor een korte mouw overhemd. Wanneer u kiest voor een donkere kleur, valt het vuil op de overhemden minder snel op. Dit is prettig wanneer er werk achter de bar of in de bediening verricht wordt.

Mét borstzakje, voor de ideale werkdag

Het korte mouw overhemd is daarnaast ook verkrijgbaar met een borstzakje. Dit is ideaal om bijvoorbeeld pennen, notitieboekjes of andere benodigdheden voor uw werkdag in te bewaren. Het borstzakje geeft niet alleen een wat speelsere look, het is daarnaast ook nog erg praktisch! Nooit meer paniek, omdat u uw USB-stick, pen of bril kwijt bent geraakt. Deze kunt u namelijk gewoon meenemen in uw borstzakje.

Wanneer draagt u hem?

De meeste mannen dragen de korte mouwen overhemden bij temperaturen van boven de twintig graden, maar over het algemeen kunt u dit overhemd natuurlijk altijd dragen. Zeker wanneer de lente en zomermaanden er weer aan zitten te komen, doet u er verstandig aan om een aantal korte mouwen overhemden aan te schaffen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *