Blog

De haartrends van de zomer van 2020

Ook dit jaar zetten we weer de haartrends van de komende zomer op een rijtje. Een aantal trends zien we al langer terugkomen, maar er zijn ook nieuwe trends op het gebied van haarmode. Onderstaand geven we een selectie van de leukste haarstijlen voor de zomer van 2020. 

Kort of bob

Kort haar kan in 2020 ook prima voor vrouwen. Daarnaast blijft ook de korte bob populair.

Denk bijvoorbeeld aan een korte bob met grove golven, om extra volume in je haar te creëren.

Je haar opsteken of vlechten

Met lang haar heb je veel mogelijkheden voor het opsteken of het vlechten van je haar. Je kunt dus in een handomdraai zorgen voor elke dag een ander kapsel. Een aantal haarstijlen die helemaal terug van weggeweest zijn, is de rommelige knot, twee knotjes of twee vlechten. Als het allemaal maar niet te netjes en te strak zit.

Op deze manier blijf je een laid back look houden. Heb jij kort haar maar zou je graag een van deze kapsels proberen? Kies dan voor hairextensions! Met extensions van Hairextensions Voordeel kun je gemakkelijk elke dag wisselen van look.

Natuurlijke krullen

Krullen zijn helemaal in in 2020. Ook bij deze trend geldt dat het helemaal niet erg is als je gaat voor een kapsel met rommelige krullen. Het mag er allemaal lekker natuurlijk en niet te overwerkt uit zien. Wel is het aan te raden te investeren in haarproducten om krullend haar te verzorgen.

Opvallende kleuren

Ook opvallende kleuren in het haar zijn dit seizoen weer aanwezig. Denk bijvoorbeeld aan kleuren zoals pastelroze of smaragdgroen. Felle kleuren zijn extra opvallend als ze over het hele haar worden gezet. Hier maak je een echte statement mee! Wil je toch een iets subtielere look. Ga dan voor een pastelkleur en laat die met een balayage zetten.

De wetlook

De wetlook is niet voor iedereen weggelegd. Deze look is echter veel te zien tijdens verschillende fashionshows. Je kunt je haar strak naar achter stylen en voor een natte look zorgen met door gel te gebruiken. Om ook deze look wat minder strak te maken, kun je wat plukjes haar los trekken en deze als het ware tegen je voorhoofd plakken. Ook je haar los dragen met extra gel voor een wetlook zien we weer terugkomen. Durf jij deze look aan?

Haarsieraden

Een simpele manier om je kapsel op te leuken is het gebruik van haarsieraden. Grote haarklemmen en haarbanden worden weer steeds meer gebruikt. Er zijn echter steeds meer varianten te vinden. Denk bijvoorbeeld aan een sieraad voor over je scheiding met een hoop bling. Hoe opvallender hoe beter!

Dus ga jij deze zomer voor de korte bob, natuurlijke krullen, een opgestoken kapsel met hairextensions, een opvallende kleur of hippe haaraccessoires? Je loopt er met elke van deze opties in ieder geval helemaal in stijl bij!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *