Blog

Wat zijn de voordelen van een Secrid Wallet? Lees het hier!

Tegenwoordig betalen er steeds minder mensen met cash geld en hebben ze vooral hun bankpasjes bij zich. Ben jij ook zo iemand? Dan is een SECRID wallet misschien wel iets voor jou. Deze portemonnee is enorm compact en super handig in gebruik. Wil je weten wat de voordelen van een Secrid Wallet zijn? Lees dan gauw verder.

Wat is de Secrid Wallet precies?

De Secrid Wallet is een kleine portemonnee waar als je pasjes, visitekaartjes en zelfs wat contant geld in passen. Je pasjes zijn beschermd dankzij de dunne aluminium Secrid Card Protector. Met één hand kun je eenvoudig de pasjes uit de protector omhoog klikken.

Goed beschermde pasjes

De Secrid Wallet is erg veilig. Je pasjes zijn goed beschermd tegen breken en beschadigingen in de aluminiumhuls. Maar dat niet alleen. Je pasjes zijn ook beschermd tegen het uitlezen van de chip via RFID. Je kaarten kunnen dus niet geskimd worden, en zitten goed opgeborgen.

Eenvoudig te gebruiken

Een Secrid Wallet is erg eenvoudig in gebruik. Je kunt de pasjes eenvoudig omhoog klikken. Als je bij de kassa staat met volle handen hoef je dus niet te stressen. Zelfs met één hand kun je eenvoudig je pasjes tevoorschijn toveren.

Makkelijk mee te nemen

Een gewone portemonnee neemt best veel ruimte in je tas of broekzakken in. Met een Secrid Wallet heb je hier geen last van. De portemonnee past zelfs in kleine tasjes of broekzakken. Wil je echt heel pasjes meenemen? Dan zijn daar ook speciale modellen voor. Hiermee kun je tot wel 16 pasjes bij de hand houden. Super handig dus!

Een Secrid Wallet is dus een supergoede aankoop. Daarnaast krijg je er ook nog eens drie jaar garantie op. Mocht er dus iets mis zijn (wat bijna niet gebeurt) dan is dit dus ook goed geregeld. Standaard krijg je twee jaar garantie, maar je kunt er een jaar bij krijgen. Dit doe je eenvoudig door je te registeren via de website van Secrid.

Wil jij ook een Secrid Wallet kopen? Kijk dan eens bij de Tassenwinkel. Hier vind je een groot aanbod Secrid Wallets. Veel plezier met je aankoop gewenst!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *