Blog

Scandinavische stijl, kwalitatief en persoonlijk

Als je zou samenvatten wat er leuk is aan de Scandinavische mode stijl, dan zou het beste antwoord zijn omdat het voelt alsof je daadwerkelijk alles kan dragen wat je op een bepaalde dag maar wil. Het is alsof de kleding je wakker maakt en zegt dat de wereld van jou is en dat je kan dragen wat je wil.

De Scandinavische mode-industrie heeft de afgelopen jaren veel verandering gezien. Met de introductie van cult-merken is de algehele perceptie van de Scandinavische stijl dramatisch verschoven. Hoewel het lang werd gezien als puur minimalisme, zijn het de gezamenlijke ontwerpers geweest die gezorgd hebben voor een meer dramatische en behoorlijke uitdagende benadering van een persoonlijke stijl, wat door de nieuwe designers vaak ondersteund wordt.

Gevoel van plezier

Maar net als de straatstijl een directe weerspiegeling van de veranderende mode-industrie in Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland is, ligt er ook een sterk gevoel van plezier achter de originaliteit van Scandinavische stijl verscholen. 

De fantasievolle outfit-ideeën die door de Scandinavische mode ontwerpers worden gemaakt, zijn in ieder geval favoriet bij kleding liefhebbers. Of het nu flip-flops met Smock-jurken, oversized sneakers of enorme blazers zijn, veel van deze ideeën zijn afkomstig van Scandinavische influencers, die tevens ontwerpen.

Speels en vrij

Natuurlijk worden ze geholpen door de directe en intieme toegang tot de opkomende designermerken, maar wat de Scandinavische stijl aanlokkelijk maakt, is de speelse en vrije houding. Je hoeft maar te kijken naar deze mode om je angsten te overwinnen bij het proberen van nieuwe trends en ook is het toonaangevend als een vintage, opwindend idee van een duurzame stijl.

Co’Couture is bijvoorbeeld een aankomend Deens merk dat is opgericht in 2015. Ze streven ernaar om klanten een bijgewerkte look te bieden, met een mix van edgy detail en delicate, kwaliteitsstoffen, zodat elk meisje dat de mode wil volgen er ook uniek uitziet.

Parijse stijl 

Je kunt al aan de naam zien dat het beïnvloed is door de Parijse mode. Dat is de reden waarom de kleding een mix is ​​van Nordic Simplicity en Franse sensuele chic. De uitkomst is een perfect silhouet met alle aandacht voor detail en een onmiskenbare aandacht voor houding.

Als je Co’Couture draagt, dan geniet je van de vrijheid om kracht uit te drukken door vrouwelijke mode met opvallende functies en hoogwaardige materialen. Co’couture biedt moeiteloze elegantie.

Aantrekkelijke prijs

Elk jaar zijn er zes collecties, geïnspireerd door Scandinavisch minimalisme en Franse chique styling, allemaal in overeenstemming met markttrends, eisen en tegen een aantrekkelijke prijs. Daarin leveren ze stijlen met reflecterende trends om er fris en aantrekkelijk uit te zien.

Gedreven door de wil en wens om een ​​grillig en kleurrijk merk te creëren, dat een extra dimensie aan jouw kledingkast toevoegt. Die items die je persoonlijkheid omarmen en je in de schijnwerpers zetten als je op stap gaat.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *