Blog

De belangrijkste trends in meisjeskleding in 2022

Mode gaat niet alleen over volwassenen. Kinderkleding Collecties worden steeds democratischer. Dit seizoen zitten de kindermode trends boordevol stijl, en hier zijn meisjeskleding die volgend jaar in de mode zullen zijn en waar je zeker verliefd op zult worden. Bekijk ze!

Levendige kleuren

Het koude weer nodigt ons soms uit om aan donkere kleuren te denken, de kleurrijke zomerlooks achter ons latend. Maar de waarheid is dat weinig dingen zo gunstig zijn als een vrolijk kleurtje wanneer de winter aanbreekt. Kies voor gele, fuchsia of groene stukken, en combineer ze eventueel met aardetinten voor een evenwichtig geheel.

Geruite print

Geruite stoffen worden een standaard in de kindermode, en zijn te vinden op alle soorten kleding: jurken, shirts, broeken, overjassen… Ze zijn ideaal voor het bereiken van een stedelijke look zonder verlies van die klassieke punt die zo goed voor meisjes en jongens.

Metalen stoffen

Net zoals het voor je mogelijk is om een metallic outfit te vinden waar je zich dagelijks prettig bij voelt, realiseert je zich bij jouw dochter onmiddellijk hoe leuk het is om zich te kleden met een beetje sprankeling. Jassen voor meisjes met metallic stoffen zijn bijvoorbeeld perfect te combineren met neutrale tinten.

Kleding met lederlook

Dit is een van de beste voorbeelden van hoe dezelfde trend die jij zo graag draagt, ook bij je dochter past. Kleding met leereffect is ideaal voor het aankleden van een meisje, vooral jurken en rokken. Synthetisch leder is niet alleen elegant, het is ook een volledig veganistisch product, dus als jouw dochter van dieren houdt, kan ze deze stof met een gerust hart dragen, aangezien geen levend wezen wordt uitgebuit tijdens het fabricageproces.

Sportieve stijl

Comfortabele mode heeft de hele familie garderobe overgenomen. Maar voor meisjes is het een unieke kans om de bewegingsvrijheid te respecteren die zo gekoesterd wordt in de kindertijd. Sweatshirt, baggy T-shirts, broeken met lichte stoffen, sportschoenen… zijn de meest geschikte kleren voor het dagelijkse leven geworden.

Neutrale en natuurlijke kleuren

Deze trend werd een paar seizoenen geleden sterk en is nog steeds de meest actuele. Kies kleding in neutrale tinten, zoals lichtroze, en combineer ze met aardetinten voor een lieve en delicate look.

Zwart-wit stijl

Het is een van de meest gewaardeerde trends voor meisjes, omdat het een mix is van elegante tinten en, zonder te volwassen te zijn, moderniteit geeft aan de kinderlijke uitstraling van de looks. Perfect voor die meisjes die zich al willen uitdrukken door hun kledingstijl.

Dierenprint

Dierenprint heeft iets bereikt wat een paar jaar geleden nog ondenkbaar leek, door een steeds gangbaarder patroon te worden in zowel de dames- als de kindermode. Jurken, rokken, t-shirts, jassen… We zien graag dat meisjes het dragen, en dit jaar zal het nog meer te zien zijn.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *