Blog

Tips voor de perfecte outfit voor heren 

Lekker een simpel broekje met een wit shirt erop en klaar! Dat is toch vaak de standaard outfit waar veel mannen naar grijpen. En natuurlijk scheren we niet alle mannen over een kam. Maar mode is niet altijd iets waar mannen zich graag mee bezig houden. Daarom hier wat simpele tips voor het samenstellen van de perfecte outfit. 

Boven, midden en onder 

Eigenlijk kan je je lichaam het beste in drie delen verdelen. De bovenkant waar je bijvoorbeeld polo shirts of jassen draagt. Daarna kom het midden waar broeken en pantalons bij horen en tot slot de onderkant. Dit laatste deel is dan gereserveerd voor de schoenen. Als je op deze manier per deel gaat kijken wat het wordt dan gaat het natuurlijk niet helemaal goed. Het moet wel één geheel worden. Maar het is wel een goede rode draad om te gebruiken als je bijvoorbeeld gaat shoppen. Bekijk per deel wat je nog mist in je kast en ga je shoppen! Niet zo fan van shoppen? Dan kan je beter online winkelen op websites als Schulteherenmode. Zij hebben van alles dus hier slaag je zeker! 

Houd het rustig 

Of je nou beslist om eerst wel of niet te gaan shoppen. Ga niet te gek met kleuren. Een goede tip is de 1 op 3 regel. Een van de drie delen kan een gekke kleur hebben. Dus ga je voor een felle broek? Houd dan je bovenkant en onderkant wat neutraler. Als je helemaal niet van de kleuren bent dan kan je meer in de aarde tinten blijven. Grijs, wit of een zandkleur staan bijna altijd goed. Combineer verschillende items en lagen. Zo is het tof om een bijvoorbeeld een mooie Hugo Boss polo te combineren met een stoere elvine winterjas. Wees niet bang om een beetje te experimenteren en te zoeken naar wat het beste bij jou past. Misschien kom je erachter dat merken zoals gant en a fish named fred helemaal jouw ding zijn. 

Lagen en materialen  

Naast de keuze in kleur en merken zijn er ook nog veel keuzes als het gaat om de soort stof. Wil je liever een zacht vest heren? Of toch liever een paar stugge heren broeken. Ook hierin kan je makkelijk combineren. Hierin kan je bijvoorbeeld ook kiezen voor alles in hetzelfde materiaal. Ga voor een mooie linnen heren broek en een mooi linnen polo shirt. Kies voor een zachte warme kleur en jij bent helemaal summer ready! Even geen inspiratie? Je kan natuurlijk altijd even een herenmode winkel binnenlopen en advies vragen. 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *