Blog

Zonnebrillen voor bijziendheid

Mensen kiezen voor een zonnebril om vele redenen die verder gaan dan stijl. Ze kiezen ze ook op basis van hun beschermingsniveau, inclusief hoe ze hun ogen tegen de zon beschermen. Tijdens de zonnige seizoenen hebben we immers het meest hoogwaardige zonnebrillen met UV-bescherming nodig.

Maar hoe zit het met zonnebrillen op sterkte? Als je nog nooit van deze zonnebril hebt gehoord, maak je dan klaar, want je wilt dit seizoen nog langer buiten blijven.

Wat zijn zonnebrillen op sterkte?

Een zonnebril op sterkte is er één met jouw corrigerende sterkte in de lenzen. Ze beschermen je ogen net zoals je bril dat zou doen. Ze verminderen echter ook eventuele schitteringen en helpen je beter te zien als het helder is. Of je nu een man, vrouw of kind bent, een zonnebril op sterkte is een fantastische manier om er stijlvol uit te zien en tegelijkertijd je ogen te beschermen tegen fel licht.

Het mooie is dat de meeste zonnebrillen jouw sterkte kunnen bevatten (en dat is heel eenvoudig). Het enige dat nodig is, is werken met een optisch centrum, om de lenzen naar behoefte te verwisselen. Dit maakt het voor jou nog gemakkelijker om te zien in de warme seizoenen wanneer de zon het felst is.

Design zonnebril

Veel designermerken bieden met trots zonnebrillen op sterkte aan. Sommige van onze aanbiedingen omvatten een Gucci zonnebril, Tom Ford en Ray-Ban. Als je van deze designermerken houdt, kan je kiezen uit klassieke, modieuze en sportieve ontwerpen die u helpen jouw persoonlijkheid te laten zien tegen een redelijke prijs.

Er zijn zonnebrillen in alle soorten en maten, inclusief maar niet beperkt tot pilotenbrillen, ovaal en oversized. Het maakt niet uit naar welke stijl jij op zoek bent, je kunt altijd een betaalbare, aanpasbare zonnebril op sterkte vinden.

Basis van de coatings

De prijs van jouw zonnebril op sterkte kan ook veranderen als je kiest voor coatings (of afwerkingen) op jouw lenzen. Je kunt bijvoorbeeld een UV-beschermende coating toevoegen om jouw ogen te beschermen tegen de zon of een krasbestendige coating om te voorkomen dat jouw zonnebril wordt afgebroken.

Eén van de garanties is dat er eventuele kleine krasjes gratis kunnen worden gerepareerd. Het is echter fijn om te weten dat je een antikrascoating hebt als je de winkel niet kunt bereiken.

Er zijn verschillende coatings om uit te kiezen. Het beste is betaalbare brillen met levenslange service, wat betekent dat we je zonnebril gratis wordt aangepast en gerepareerd.

Basis van de lenzen

Jouw lenzen spelen ook een belangrijke rol in de totale prijs van jouw zonnebril op sterkte. Je kunt kiezen uit verschillende materialen en drie soorten lenzen, waaronder gespiegeld, gepolariseerd en getint.

Gespiegelde lenzen

Gespiegelde lenzen hebben een dun materiaal bovenop de bril dat licht reflecteert. Ze zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren met uitstekende kleurabsorptievermogens.

Gespiegelde lenzen zijn het beste voor buitenactiviteiten in de winter, omdat ze de schittering van de sneeuw kunnen verminderen. Veel mensen wenden zich tot deze lenzen omdat ze aantrekkelijk zijn en voorkomen dat je ogen worden gezien.

Gepolariseerde lenzen

Gepolariseerde lenzen behoren tot de meest populaire lenzen voor zonnebrillen. Ze filteren horizontale lichtgolven, waardoor verticale golven doorgelaten worden. Omdat dit systeem voorkomt dat licht in meerdere richtingen beweegt, elimineren gepolariseerde lenzen schittering en maken ze het gemakkelijker om in direct zonlicht te zien.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *